Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Wij bevinden ons in de ventilatoren industrie

Voor een schone lucht in uw bedrijf is een goede industriële ventilator een vereiste. Wilt u graag werken in een gezonde werkomgeving en bent u daarvoor op zoek naar goede ventilatoren voor de industrie? Dan bent u bij Beveja B.V. aan het juiste adres. Beveja is uw totaalleverancier voor alles op het gebied van luchtbehandeling en ventilatoren. Onze ventilatoren zijn verkrijgbaar is zowel lage-, midden- als hogedruk uitvoering en ook als het aankomt op de uitvoering en het materiaal is er veel mogelijk. Dus geef uw medewerkers ook een gezonde werkomgeving en kies voor een ventilator van Beveja.

 

S-Vent ventilatoren

De ventilatoren van Beveja worden geproduceerd onder het private label S-Vent. Deze serie ventilatoren zijn dubbelaanzuigende direct aangedreven ventilatoren, zowel in wisselstroom als met ingebouwde frequentieregelbare motor. Het programma bestaat uit centrifugaal ventilatoren, dak ventilatoren en ventilatorboxen. Alle ventilatoren zijn geschikt om met een regelaar te regelen. Daarnaast zijn ze zeer breed toepasbaar en te gebruiken in diverse sectoren.

 

Waarom kiezen voor Beveja?

Beveja B.V. heeft al meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling systemen en is een totaalleverancier op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling. U vindt bij ons dan ook een zeer uitgebreid assortiment aan ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dak ventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur. Wanneer u kiest voor Beveja kiest u voor:

  • Een totaalleverancier op luchtbehandelingsgebied
  • Een snelle, stipte en solide leverancier
  • Ventilatoren van het exclusieve label ’S-Vent’

 

Meer weten over Beveja of de ventilatoren industrie?

Heeft u interesse in één van onze producten, maar wilt u daar gebruik nog wat meer informatie over? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Onze vakbekwame medewerkers staan u graag te woord om u te adviseren over de juiste ventilatoren voor de industrie. Voor het aanvragen van een offerte of meer informatie kunt u gebruik maken van de buttons aan de rechterkant.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief