Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Specialist in luchtbehandeling

Wilt u graag dat er continu frisse lucht aanwezig is in uw bedrijf, zodat u en uw medewerkers in een gezonde omgeving kunnen werken? Dan biedt een luchtbehandelingskast uitkomst. Beveja is uw specialist op het gebied van luchtbehandeling en ventilatoren. Met een luchtbehandelingskast wordt het klimaat in uw bedrijf geregeld en bent u verzekerd van een comfortabele temperatuur. Beveja is een totaalleverancier als het aankomt op luchtbehandeling en wij hebben dan ook een breed assortiment aan: ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dak ventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur.


Luchtbehandelingskasten van Beveja

De luchtbehandelingskasten die wij aanbieden zijn voorzien van S-Vent ventilatoren, het private label van Beveja. Hiermee garanderen wij u een hoogwaardige kwaliteit van onze producten. De luchtbehandelingskasten hebben een constructie van aluminium hoekprofielen met kunststof hoekverbindingen. De kasten werken soepel en stil en zijn geheel op maat samen te stellen. Zo zijn ze verkrijgbaar in iedere gewenste kleur en is er ook op het gebied van ventilatoren, batterijsecties, filters, kleppen en meng secties veel mogelijk.


Voordelen van Beveja

Doordat Beveja uw totaalleverancier is op het gebied van luchtbehandeling en ventilatoren kan dit allemaal bij ons geregeld worden. Daarnaast geniet u bij ons van de volgende voordelen:

  • Het private S-Vent label, wat u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit
  • Onze ervaring van meer dan 30 jaar
  • Een snelle, stipte en solide leverancier voor de industrie en installateurs
  • Direct afhalen van producten, deze liggen klaar in ons magazijn

  • Ja, ik zoek een specialist in luchtbehandeling!

    Kunt u wel wat hulp van een specialist op het gebied van luchtbehandeling gebruiken? Dan helpen de medewerkers van Beveja u graag. Neem gerust eens contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Voor meer informatie over onze producten gebruikt u de buttons aan de rechterkant.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief