Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

De luchtbehandelingskast van Beveja

Bent u op zoek naar een luchtbehandelingskast voor uw bedrijf? Dan bent u bij Beveja B.V. aan het juiste adres. Beveja is uw totaalleverancier op het gebied van luchtbehandeling en ventilatoren en helpt u dan ook graag aan een kwalitatief hoogwaardige luchtbehandelingskast voor uw bedrijf. Dankzij de luchtbehandelingskast heeft u zowel in de zomer als in de winter een aangename binnentemperatuur en kunnen u en uw medewerkers werken in een gezonde omgeving. Doordat er continu frisse lucht aanwezig is, voelt u zich langer fit en kunt u zich beter concentreren.

 

De S-Vent luchtbehandelingskast

Een luchtbehandelingskast is een systeem dat het klimaat in uw bedrijf regelt. Het zorgt voor een comfortabele temperatuur en kan zowel koelen als verwarmen, dus u heeft hier in de zomer en in de winter profijt van. De luchtbehandelingskast van Beveja heeft een constructie van aluminium hoekprofielen met kunststof hoekverbindingen. Daarnaast zijn de kasten voorzien van het S-Vent label, waardoor u verzekerd bent van hoge kwaliteit. De luchtbehandelingskasten werken soepel stil, worden volledig op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur.

 

Over ons

Beveja is al ruim 30 jaar actief op het gebied van luchtbehandeling en ventilatoren en heeft dan ook de nodige kennis en expertise in huis. U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment aan ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dak ventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur. Bij ons profiteert u van:

  • Het S-Vent private label wat staat voor hoogwaardige kwaliteit
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Een snelle, stipte en solide leverancier voor de industrie en installateurs
  • Direct afhalen, onze producten liggen al klaar in het magazijn

 

Wilt u meer informatie over de luchtbehandelingskast?

Wilt u graag meer informatie over de luchtbehandelingskast van Beveja? Vraag dan via de buttons extra informatie aan, of neem eens contact met ons op. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief