Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

 

Doortastend in dakventilatoren

 

Onze S-Vent dak ventilatoren voor toevoer en afvoer zijn bestemd voor installatie op platte daken en voor luchthoeveelheden van 500 tot 5000 m3/h. De dak kap en dakopstanden zijn geheel uitgevoerd in polyester, versterkt met glaswol en bedekt met een laag grijze polyester verf. Hiermee staat deze corrosievrije constructie garant voor een uitstekende weersbestendigheid!

 

Makkelijke montage
Afhankelijk van de dak toevoer of dak afvoer zijn onze dak ventilatoren voorzien van een overdrukklep, geluidsdemper of regeninslag vrije dak kapjes. Verder zijn alle dak ventilatoren standaard voorzien van een gemonteerde werkschakelaar. Daarnaast is de dak kap eenvoudig op de dakopstand te monteren met de door ons bijgeleverde houtdraaibouten.

 

Constant volume, tal van toebehoren
Onze dak ventilatoren zijn te voorzien van een S-Vent ventilator met 230 V – 50 Hz wisselstroom of van een wisselklasse B EMC ventilator met geïntegreerde frequentieregeling. De regeling van deze beide ventilatoren gebeurt met een 0-10 Volt signaal. Onafhankelijk van de druk levert dit een constant volume op. Tot slot leveren wij als toebehoren voor totaalprojecten ook ventilatoren, diverse soorten regelaars, roosters, spiromaterialen en flexibele slangen.

 

Energiezuinig axiale EC dakventilatoren

EC dakventilatorenLeverbaar in 4 modellen diameter 200 tot 350. Deze zijn energie efficient en uitgevoerd met EC motoren die geregeld kunnen worden van 0 tot 10 volt.

 

 

 

 
 

  • EC motors S1, IP54, class B, kogellagers, extern signaal input 0-10 v control, electronisch geintegreerde management.
  • Aluminium waaiers gecoat met epoxy
  • Anti vogel gaas
  • Aluminium dak
  • Basisplaat van verzinkt metaal

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief