Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Standaard luchtbehandelingskasten

 

Onze standaard luchtbehandelingskasten zijn voorzien van S-Vent ventilatoren, welke leverbaar zijn in de volgende uitvoeringen:

  • 230 V – 50 Hz wisselklasse B en soms F. Geschikt voor iedere toerenregeling.
  • 230 V – 50 Hz wisselklasse F met geïntegreerde frequentieregeling.

Regeling voor beide uitvoeringen verloopt door middel van een 0-10 Volt signaal. Onafhankelijk van de druk levert dit een constant volume op.

 

Soepele en stille werking
Al onze ventilatoren zijn van het dubbel aanzuigende type met voorwaarts gebogen schoepen. Daarnaast zijn de motoren trillingvrij opgehangen in een rubberen trillingdemper. Hiermee waarborgen wij een soepele en stille werking. Tot slot is de frequentieregelbare motor zeer energiezuinig met een uitermate laag geluidsniveau.

 

Diverse batterijsecties mogelijk

Onze verwarmingsbatterijen zijn leverbaar in iedere gewenste capaciteit en uitvoering. Desgewenst bouwen we bij verwarmingsbatterijen vorstbeveiligingsthermostaten in. Daarnaast leveren we ook koelbatterijen, zowel in koud water als Dx, en zijn alle koelsecties voorzien van een lekbak en druppelvanger. Verder zijn de door ons geleverde batterijen afgeperst op 30 Bar. Tot slot zijn er eventueel ook stoombatterijen leverbaar.

 

Flexibel met filtersecties
Beveja’s filtersecties zijn standaard uitgevoerd in EU4 Z-line met zakkenfilters voor de EU5 en EU7. Alle filtersecties zijn leverbaar met een drukverschilmeting over het filter. Bovendien zijn andere filters zoals vlakfilters, koolstoffilters of absoluut filters op aanvraag leverbaar.

 

Kleppen en mengsecties
Al onze kleppen zijn van het contra roterend model. Daarnaast zijn onze mengsecties leverbaar met zowel twee kleppen als met een mengeenheid met drie kleppen. Tot slot levert en monteert Beveja als toebehoren alle gewenste servomotoren.

 

Sterk in maatwerk
Bij Beveja profiteert u van kasten op maatwerk. Hiermee hopen wij u optimaal van dienst te zijn. Want wij doen alles om de klant tevreden te krijgen.

 

Ventilatorboxen standaard

Alle standaard boxen zijn leverbaar tussen 500 m3/h en 7000 m3/h en uit te voeren met standaard dubbel aanzuigende centrifugale ventilatoren en ook in de EMC uitvoering. Alles boven de 7000 m3/h bieden wij u luchtbehandeling op maat aan. Als toebehoren zijn leverbaar: Uitblaasflens, uitblaaskap en werkschakelaar.
De EMC uitvoering wordt speciaal geregeld via een 0v tot 10v signaal.


Luchtbehandelingskast met enkelwandig voor binnenopstellingEnkelwandig voor binnenopstelling
Geïsoleerd uit gegalvaniseerd plaatstaal, geïsoleerd met noppenfoam,

 

 

 

 

 


luchtbehandelingskast met dubbelwandig voor binnenopstellingDubbelwandig voor binnenopstelling
Geïsoleerd uit gegalvaniseerd plaatstaal,
 

 

 

 

 

Luchtbehandelingskast met dubbelwandig voor buitenopstellingDubbelwandig voor buitenopstelling
Geïsoleerd uit dobel plastisol, Inclusief regendak.

 

 

 

 

 

SVKSB
Compacte inline geluids- en warmte-geïsoleerde centrifugaal ventilator met achterwaartse schoep en de luchtcapaciteit tot 2150 m3/h. Ontworpen voor toevoer- en uitlaatventilatiesystemen voor gebouwen met hoge eisen aan geluidsniveau. Compatibel met Ø 100, 125, 150, 160, 200, 250 en 315 mm ronde kanalen.

 

Hulpstukken
Alle hulpstukken t.b.v. kanaalwerk en aansluit materiaal is ook door ons leverbaar.

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief