Nieuwsbrief November

 

Nieuwsbrief November

Beste relatie,

Afgelopen maand is er weer veel gebeurd binnen Beveja. Deze maand bracht ons naast ongeluk ook een hoop leuke nieuwtjes en ontwikkelingen. Zo hebben we nieuws over een bijzondere oorkonde, een nieuwe rubriek en nog veel meer. Lees hieronder alles over de ontwikkelingen binnen Beveja.

Nieuwste ontwikkelingen

Beveja op bijzondere oorkonde
Binnenkort prijkt onze naam op een oorkonde van de dit jaar gerestaureerde Sint-Janskerk. Wij hebben namelijk onze bijdrage geleverd aan het mogelijk maken van deze restauratie. Als blijk van dank heeft de Sint-Janskerk een oorkonde gemaakt van een stuk van het oude dak. Hierin staan de namen gegraveerd van alle donateurs, sponsors en subsidieverstrekkers die de renovatie van de kerk mogelijk maakten. Deze oorkonde zal te vinden zijn bij de ingang van de kerk. Wij vinden het erg gaaf en voelen ons erg vereerd dat Beveja’s naam op deze bijzondere oorkonde zal prijken.

Inbraak bus en diefstal tankpas
Afgelopen maand is er tijdens een inbraak in onze bedrijfsbus een van onze tankpassen gekopieerd. Vervolgens hebben de daders voor bijna 3.000 euro getankt op onze kosten. Inmiddels hebben wij camerabeelden van de daders en ligt de aangifte bij de politie. Onze tip: Blokkeer bij een auto-inbraak direct al uw pasjes. Onze tankpas was niet gestolen en daarom hadden wij deze ook niet geblokkeerd. Achteraf hadden we dit echter dus beter wel kunnen doen.

Profiteer van de scherpste prijzen
Bij Beveja profiteert u het hele jaar door van de scherpste prijzen. Dit geldt voor ons gehele assortiment, van ventilatoren tot regelapparatuur. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan hier een offerte of informatie aan en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Sluiting tijdens de Kerstperiode
Tijdens de Kerstperiode en Oud & Nieuw zal Beveja gesloten zijn. Vanaf maandag 25 december tot en met maandag 1 januari sluiten wij onze deuren. Dinsdag 2 januari zal Beveja dus weer geopend zijn. Wij kijken er naar uit om samen met jullie het nieuwe jaar een succesvol jaar te maken.

Beveja levert aan grootste fietsenstalling ter wereld
Beveja is gevraagd om ventilatoren te leveren aan de grootste fietsenstalling ter wereld. Deze fietsenstalling is gevestigd vlakbij Utrecht Centraal en biedt voorlopig plaats aan 6.000 fietsen. In 2018 moet de stalling plaats bieden aan 12.500 fietsen, waarmee het de grootste fietsenstalling ter wereld zal worden. Hiermee stoot het de fietsenstalling van Tokyo van de troon, die plaats biedt aan 9.400 fietsen. Wij zijn ontzettend trots dat we onze bijdrage mogen leveren aan zo’n groot project.

This or That?
Vanaf deze maand introduceren wij een nieuwe rubriek: This or That? In deze rubriek leggen wij een collega een aantal stellingen voor met de simpele vraag: This or That? Aan de hand van deze rubriek hopen wij ons bedrijf een nog persoonlijker karakter te geven. Deel I wordt afgetrapt door onze nieuwste collega Rene. Hieronder zijn Rene’s antwoorden te vinden, met een korte toelichting.

 

Tags:
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief