Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Regelapparatuur: tot in detail instelbaar

Indien u op zoek bent naar regelapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Op het gebied van regelapparatuur is Beveja uw veelzijdige partner. Wij helpen u op een eenvoudige wijze de ventilator in verschillende modes te programmeren. Zo kunt u bij ons kiezen uit vele mogelijkheden. Voor iedere situatie is er immers weer iets anders nodig.
 
We hebben een divers assortiment, met onder andere Tyristor (traploze) regelaars, elektronische regelaars met temperatuurvoeler (leverbaar in 7 A, 12 A en 16 A; geschikt voor onze S-Vent ventilatoren), elektronische regelaars met automatische bediening en nog meer schakelaars en sensoren. Traploze toerenregelaars zijn bijvoorbeeld geschikt voor de manuele regeling van de snelheid van spanningsregelbare ventilatoren van 230 V – 50/60 Hz. Zo is elk product weer geschikt voor een andere ventilator. Wilt u meer weten? Klik dan in het menu op de informatie van uw keuze.

 

Over Beveja

Wij zijn Beveja: uw totaalleverancier waarbij u terecht kunt voor alles omtrent ventilatoren en luchtbehandelingen. Bij ons profiteert u te allen tijde van ons diverse en uitgebreide assortiment aan ventilatoren, roosters, luchtbehandelingskasten, spiromaterialen, flexibele slangen en regelapparatuur. Hierbij is ons streven om u altijd een snelle levering te bieden, waar u te allen tijde op kunt vertrouwen. Dit geldt zowel voor installateurs als de industrie. Bij Beveja kunt u daarop rekenen. De voordelen die wij u bieden zijn hieronder op een rij voor u gezet:
 

  • Snelle en solide levering;
  • Breed assortiment;
  • Altijd het juiste advies;
  • Zowel voor installateurs als de industrie;
  • De hoogste kwaliteit.

 

Wij produceren volgens eigen hoogwaardige specificaties!

U leest het goed: wij produceren onze ventilatoren zelf, altijd conform onze eigen hoogwaardige specificaties. Op deze manier kunnen we u garanderen dat u zeker de beste kwaliteit krijgt. Dit vinden we erg belangrijk en dit staat dan ook altijd centraal bij Beveja. Zo produceren we met een private label, onder de naam ’S-Vent Q-Label’. Altijd en elke keer weer gegarandeerd de hoogste kwaliteit.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u voor uw bedrijf bepaalde apparatuur nodig? Graag geven wij u hierover een advies op maat en voorzien we u van de benodigdheden. Bovendien kunt u alle producten direct ophalen in ons magazijn. Alles ligt namelijk al voor u klaar. Van maandag tot en met vrijdag kunt u tussen 8:30 en 17:00 uur uw bestelde producten afhalen.
 
Bent u de hele week vol gepland en wilt u liever in het weekend uw bestelling ophalen? Op afspraak kunt u eventueel ook zaterdag bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op, bijvoorbeeld voor een ophaalafspraak of voor verdere informatie.
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief