Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

 

Regelapparatuur 5-stappen regelingen

 

Het 5-standen regelaarstype TMA2 is in combinatie met een 5-standen thermostaat van het type T55 bestemd voor verschillende toepassingen. Bovendien kunt u de transformator in behuizing in een andere ruimte plaatsen dan de thermostaat.
 
Daarnaast is de regelaar met de hand én automatisch te bedienen en is de TMA regelaar met thermostaat zelfs stekkerklaar voor u leverbaar! Deze TMA regelaar met thermosstaat is geschikt voor een netspanning van 230 V- 50/60 Hz, voor de uitgangspunten 0-60-85-110-140-230 V voor toepassingen bij axiaal ventilatoren en de uitgangspunten 0-100-130-190-230 V voor toepassingen bij centrifugaal ventilatoren. Tot slot is de TMA regelaar met thermostaat leverbaar van 3 tot 21 A.

 

Thermostaten

thermostatenOnze cappilairthermostaten zijn bestemd voor algemene toepassingen. Ze bevatten een thermostaat met wisselcontact en een 5-standen thermostaat met vier wisselcontacten. Deze thermostaten geschikt voor zowel verwarming als koeling.

 

 

 

 

 

TM regelaar

tm regelaarBeveja’s 5-standen TM regelaar is een handbediende regelaar in een kunststof behuizing. Deze regelaar is uitermate geschikt voor het regelen van dubbel aanzuigende centrifugaal ventilatoren van het S-Vent type. Daarnaast is ook de TMA regelaar uitermate geschikt voor het regelen van dubbel aanzuigende centrifugaal ventilatoren van het S-Vent type.

 

 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief