Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

De S-Vent buisventilator van Beveja

In ieder bedrijf is goede ventilatie noodzakelijk. Niet alleen voorziet een ventilator uw bedrijf op een goede manier van frisse en droge lucht het creëert ook een gezonde werkomgeving voor u en uw werknemers. Beveja heeft een groot assortiment aan ventilatoren en toebehoren, waaronder de buisventilator welke zorgt voor een beter binnenklimaat in uw bedrijf. Dus is de huidige ventilator in uw bedrijf of werkplaats aan vervanging toe? Dan bent u bij Beveja aan het juiste adres.


Waarom kiezen voor ons?

Beveja zit al meer dan 30 jaar in het vak en heeft in die achterliggende jaren dan ook vele kennis en kunde op gedaan als het aankomt op luchtbehandelingssystemen. Wij zijn uw totaalleverancier voor alles op het gebied van luchtbehandeling en ventilatoren. Wij hebben een uitgebreid assortiment waar u naast de luchtbehandelingskasten en ventilatoren ook roosters, regelapparatuur en slagen en spiro vindt.


Door te kiezen voor Beveja kiest u voor:

  • Een totaalleverancier op luchtbehandelingsgebied
  • Een snelle, stipte en solide leverancier
  • Ventilatoren van het exclusieve label ’S-Vent’


Meer weten over de S-Vent buisventilator?

Eén van de buisventilatoren die Beveja in haar assortiment heeft zijn ventilatoren die geproduceerd zijn onder het private label S-Vent. De S-Vent ventilatoren zijn dubbelzuigende direct aangedreven ventilatoren, zowel in wisselstroom als met ingebouwde frequentieregelbare motor. Het programma bestaat uit centrifugaal ventilatoren, dak ventilatoren en ventilatorboxen. Alle ventilatoren zijn geschikt om met een regelaar te regelen en zijn toepasbaar in verschillende sectoren. Onze ventilatoren zijn verkrijgbaar is zowel lage-, midden- als hogedruk uitvoering en ook als het aankomt op de uitvoering en het materiaal is er veel mogelijk.


Ja, ik wil een buisventilator van Beveja

Bent u geïnteresseerd in de buisventilator of één van de andere producten van Beveja? Heeft u nog vragen of twijfelt u over de aanschaf van een product? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op, onze medewerkers helpen u graag.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief