Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Bent u op zoek naar S-Vent buisventilatoren?

Bent u op zoek naar buisventilatoren? Dan bent u bij Beveja B.V. aan het juiste adres. Handelsonderneming Beveja is uw totaalleverancier voor alles op het terrein van luchtbehandeling en ventilatoren.


S-Vent buisventilatoren “Private label”


De buisventilatoren van Beveja worden geproduceerd onder het private label S-Vent. De serie S-Vent buisventilatoren zijn dubbelaanzuigende direct aangedreven ventilatoren, zowel in wisselstroom als met ingebouwde frequentieregelbare motor. Het programma bestaat uit centrifugaalventilatoren, dakventilatoren en ventilatorboxen. Alle ventilatoren zijn geschikt om met een regelaar te regelen.


Waarom de S-Vent buisventilatoren van Beveja?

Beveja B.V. is de totaalleverancier op het gebied van luchtbehandeling en S-vent buisventilatoren. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur.


Met meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling systemen is Beveja geen onbekende naam meer in de branche. Onze klanten kiezen voor ons omdat we:

  • Een totaalleverancier zijn op luchtbehandelingsgebied
  • Een snelle, stipte en solide leverancier zijn
  • Het exclusieve private label “S-vent” verkopen


Wilt u meer weten over de S-Vent buisventilatoren?

Kunnen wij iets voor u betekenen of wilt u meer informatie over onze producten? Gebruik de buttons aan de rechterkant om in contact met ons te komen.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief