Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

S-Vent Luchtbehandelingskasten van Beveja

Bent u op zoek naar luchtbehandelingskasten?  Dan bent u bij Beveja B.V. aan het juiste adres. Handelsonderneming Beveja is uw totaalleverancier voor alles op het terrein van luchtbehandeling en ventilatoren.


S-Vent Luchtbehandelingskasten van Beveja “stevig presterend”

De luchtbehandelingskasten van Beveja hebben een constructie van aluminium hoekprofielen met kunststof hoekverbindingen. De luchtbehandelingskasten van Beveja zijn voorzien van S-Vent ventilatoren, het private label van Beveja. Daarnaast zijn de kasten verkrijgbaar in iedere gewenste kleur.


Waarom luchtbehandelingskasten van Beveja?

Beveja B.V.  is de totaalleverancier op het gebied van luchtbehandeling. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur. De S-vent luchtbehandelingskasten van Beveja werken soepel en stil en zijn volledig op maat samen te stellen. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft ventilatoren, batterijsecties, filters, kleppen en meng secties.


De voordelen van Beveja:

  • Het S-vent private label, hoogwaardige kwaliteit
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Een snelle, stipte en solide leverancier voor de industrie en installateurs
  • Direct afhalen, de producten liggen klaar in ons magazijn


Wilt u meer weten over de S-Vent luchtbehandelingskasten?

Kunnen wij iets voor u betekenen of wilt u meer informatie over onze producten? Gebruik de buttons aan de rechterkant om in contact met ons te komen.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief