Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Op zoek naar een S-Vent ventilator?

Bent u op zoek naar een S-vent ventilator? Dan bent u bij Beveja B.V. aan het juiste adres. Handelsonderneming Beveja is uw totaalleverancier voor alles op het terrein van luchtbehandeling en ventilatoren.

 

De S-Vent ventilator “Private label”

 

De S-vent ventilator van Beveja wordt geproduceerd onder het private label S-Vent. De serie S-Vent ventilatoren zijn dubbelaanzuigende direct aangedreven ventilatoren, zowel in wisselstroom als met ingebouwde frequentieregelbare motor. Het programma bestaat uit centrifugaalventilatoren, dakventilatoren en ventilatorboxen. Alle ventilatoren zijn geschikt om met een regelaar te regelen.

 

Waarom de S-Vent ventilator van Beveja?

Beveja B.V. is de totaalleverancier op het gebied van luchtbehandeling en de S-vent ventilator. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur.

 

Met meer dan 30 jaar ervaring in luchtbehandeling systemen is Beveja geen onbekende naam meer in de branche. Onze klanten kiezen voor ons omdat we:

  • Een totaalleverancier zijn op luchtbehandelingsgebied
  • Een snelle, stipte en solide leverancier zijn
  • Het exclusieve private label “S-vent” verkopen

 

Wilt u meer weten over onze ventilatoren?

Kunnen wij iets voor u betekenen of wilt u meer informatie over onze producten? Gebruik de buttons aan de rechterkant om in contact met ons te komen.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief