Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Slangen en spiromaterialen

 

Bij Beveja vindt u een groot aanbod aan slangen en spiromaterialen. Voorzien van een snelle levering en stipte service. Benieuwd? Klink dan in het menu op de informatie van uw keuze.

 

slangen en spiromaterialen.Spiro: Stevig en sterk
Beveja is hét adres voor al uw spiromateriaal. De diameters van onze spiromaterialen (buizen en hulpstukken) zijn conform de internationale normen van de Europese landen. Zowel buizen als hulpstukken leveren wij voor 90% uit voorraad. Hebben we het niet op voorraad? Dan garanderen wij u alsnog een korte levertijd!

 

 

Strakke spiraalbuizen van sendzimir kwaliteit
Onze spiraalbuizen zijn strak met een buitengewoon weerstandsvermogen. Daarnaast zijn ze doorlopend vervaardigd in spiraal geklist staalband en van sendzimir kwaliteit. De standaard lengte van onze spiraalbuizen is 3 meter. De hulpstukken zijn volbad verzinkt ofwel vervaardigd uit sendzimir platen en tevens gepuntlast. Kortom, Beveja is sterk in spiromateriaal.

 

 

Vervaardigen volgens tekening en montagebenodigdheden
Op aanvraag zijn onze spiromaterialen ook leverbaar in de materialen standaard aluminium, koud gewalst, roestvrijstalen platen en aluzink. Bovendien is het mogelijk om volgens uw tekening te vervaardigen. Tot slot leveren we bij dit programma ook montagebenodigdheden zoals klinknagels, bouten, ophangbanden, alu-tape, kleefband, spuitbussen, galva en nog meer. Wel zo makkelijk voor de klant!

 

 

 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief