Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Flexibele slangen: Makkelijk te monteren

 

Beveja is leverancier van een range aan flexibele slangen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassingen in mechanische ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en warmteterugwinning. Wij leveren alu, sono en combi slangen.

 


aluminium slangAlu
Alu is een meerlagige aluminium polyester laminaatslang. De slang is voorzien van een tussenliggende stalen spiraaldraad met een hoge trek- en buigsterkte. Alu is makkelijk te monteren over zowel ronde als ovale aansluitingen.

 

 


Combi slang

Combi
Combi bestaat uit een zwarte buitenlaag van gewapende kunststof en uit een aluminium laminaat aan de binnenzijde. Combiconnect is geschikt voor toepassingen in mechanische ventilatiesystemen, machineafzuigingen en andere industriële toepassingen. Kortom: Genoeg keuze!

 

 


Sono slang
Sono
Sono bestaat uit een range aan volledig flexibele thermisch en akoestisch geïsoleerde aluminium laminaatslangen. Verder bestaan ze uit een microgeperforeerde alu binnenslang. Deze is bedekt met folie die zorgt dat er geen glasvezels in de luchtstroom komen. De slangen zijn zodoende geschikt voor toepassingen in mechanische ventilatiesystemen, luchtbehandelingsinstallaties en warmteterugwinning. Daarnaast zijn ze geschikt voor locaties waar u hoge eisen stelt aan de akoestische en thermische eigenschappen van de flexibele slang. Sono is namelijk ontworpen voor het tegengaan van spraakgeluid of geluid veroorzaakt door componenten in  het hoofdkanaal.

 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief