Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Buisventilatoren

 

Beveja levert verschillende buisventilatoren. Dat zijn ventilatoren in de vorm van een buis. Vanwege de ronde vormen zijn buisventilatoren gemakkelijk aan te sluiten tussen ronde ventilatiekanalen. Buisventilatoren worden veel gebruikt voor luchtventilatie en luchtverversing op plaatsen als badkamers, toiletten, winkelpanden, kantoorruimtes en andere algemene ruimtes. De buisventilatoren die Beveja levert zijn van het gerenommeerde merk S-vent. Zo bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit tegen schappelijke prijzen.
 
De buisventilatoren van S-vent zijn leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo leveren wij in-line gemende stroom ventilatoren (TT-serie), in-line centrifugaal ventilatoren (BK-serie) en in-line centrifugaal ventilatoren (BS-serie). Kortom: Genoeg keuze voor de klant.

 

Diverse soorten buisventilatoren

In-line gemende stroom ventilatoren (TT-serie)
In-line gemengde ventilatoren (TT-serie) worden geleverd in plastic behuizing met een luchtvolume tot 2350 m3/h. Deze ventilatoren zijn erg geschikt voor de toe- en afvoer van lucht.

 

 

 

 

 

In-line centrifugaal ventilatoren (BK-serie)
In-line centrifugaal ventilatoren (BK-serie) worden geleverd in kunststof behuizing met een luchtvolume tot 1700 m3/h. Deze ventilatoren zijn erg geschikt voor toe- en afvoerventilatiesystemen.

 

 

 

 

 

In-line centrifugaal ventilatoren (BS-serie)
In-line centrifugaal ventilatoren (BS-serie) worden geleverd in stalen behuizing met een luchtvolume tot 5260 m3/h, of in een gegalvaniseerde behuizing met een luchtvolume tot 1540 m3/h. Deze ventilatoren zijn erg geschikt voor toe- en afvoerventilatiesystemen.

 

 

 

 

Over Beveja

 

Laat Beveja u buisventilatoren leveren om zeker te zijn van buisventilatoren van de allerhoogste kwaliteit, tegen de laagste prijzen. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van diverse soorten ventilatoren en andere luchtbehandeling systemen. Inmiddels zijn we totaalleverancier en zijn we geen onbekende naam binnen onze branche. Heeft u vragen over onze buisventilatoren? Laat u dan gerust geheel vrijblijvend adviseren door een van onze experts. Wij staan u graag te woord.

 

Door te kiezen voor Beveja geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • Een ruim assortiment, met onder meer buisventilatoren, AC en EMC centrifugaal ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur;
  • Een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen;
  • Snelle leveringen;
  • Veel ervaring;
  • De juiste kennis en expertise omtrent ventilatoren en luchtbehandeling;

 

Contact opnemen voor meer informatie over buisventilatoren

 

Op zoek naar buisventilatoren? Dan is Beveja het bedrijf waar u naar op zoek bent. Neemt u gerust contact met ons op om verder te informeren. Wij stellen ook graag een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact op door te bellen, te e-mailen of gebruik te maken van het contactformulier op de website.
 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief