Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Ventilatoren Centrifugaal AC: Volledig trillingvrije werking

Deze motoren zijn standaard 230 V – 50 Hz. Verder zijn alle motoren voorzien van kogellagers (klasse C) met voorgeperste vetsmering voor de gehele levensduur van het lager. Deze motoren zijn standaard wisselklasse B. De motor is aan beide zijden trillingvrij opgehangen in rubbers. Eventuele trillingen die door toerenregelingen kunnen ontstaan worden zodoende niet doorgegeven aan het ventilatorhuis. Kortom, Beveja garandeert een volledig trillingvrije werking!

Koop uw centrifugaal ventilatoren in AC uitvoering bij Beveja. Beveja is expert en totaalleverancier op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling. Zo hebben wij onder meer C centrifugaal ventilatoren in ons assortiment. Deze motoren zijn standaard 230 V – 50 Hz. Verder zijn alle motoren voorzien van kogellagers (klasse C) met voorgeperste vetsmering voor de gehele levensduur van het lager. Deze motoren zijn standaard wisselklasse B. De motor is aan beide zijden trillingvrij opgehangen in rubbers. Eventuele trillingen die door toerenregeling kunnen ontstaan worden zodoende niet doorgegeven aan het ventilatorhuis. Kortom, Beveja garandeert een volledig trillingvrije werking!

Uitgebalanceerde waaiers en motoren

De centrifugaal ventilatoren die wij leveren zijn onder meer verkrijgbaar in een standaard uitvoering, AC genaamd. AC staat voor Airflow Control. Een AC centrifugaal ventilator kan gebruikt worden om grote hoeveelheden lucht te verplaatsen. Onze AC centrifugaal ventilatoren zijn van de hoogste kwaliteit en verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze waaiers zijn van het type voorovergebogen schoepen en uitgevoerd in gegalvaniseerd staal.

De waaiers en motoren worden beiden zowel statisch als dynamisch op elkaar uitgebalanceerd. Verder laten alle motoren zich zeer goed regelen door zowel een tyristor of trafo. Ook zijn onze AC centrifugaal ventilatoren stil, laag in onderhoud en makkelijk te plaatsen en installeren. Gegarandeerd altijd schone lucht!

 

Over Beveja

Een AC centrifugaal ventilator bestellen doet u bij Beveja. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met diverse ventilatoren en andere luchtbehandeling systemen en hebben over verloop van tijd echt een naam opgebouwd binnen onze branche. Wij zijn een totaalleverancier en u kunt dus altijd bij ons terecht voor producten omtrent ventilatoren en luchtbehandeling. De centrifugaal ventilatoren in AC uitvoering in ons assortiment produceren wij zelf en we staan daarbij garant voor de hoogste kwaliteit.

Door te kiezen voor Beveja geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • Een ruim assortiment, met onder meer AC centrifugaal ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur;
  • Scherpe prijzen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Snelle leveringen;
  • Veel ervaring;
  • De juiste kennis en expertise omtrent ventilatoren en luchtbehandeling;

 

Verder informeren?

Heeft u vragen over onze AC centrifugaal ventilatoren? Neemt u gerust contact met ons op om verder te informeren! U kunt ons bereiken per telefoon, e-mail of door middel van het contactformulier. Indien gewenst kunnen we ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Laat ons dit gerust weten.

Offerte aanvragen Bel mij terugSchrijf u in voor onze nieuwsbrief