Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Ventilatoren Centrifugaal EMC: Constant volume en energiezuinig

 

Deze ventilator is standaard 230 V – 50 Hz wisselklasse B met geïntegreerde frequentieregeling. De regeling gebeurt door middel van een 0-10 Volt signaal. Onafhankelijk van de druk levert dit een constant volume op. Deze ventilator is bijzonder energiezuinig en kent een uitermate laag geluidsniveau, wel zo fijn voor onze klanten.
Bejeva kan u centrifugaal ventilatoren in EMC uitvoering leveren. Dat zijn ventilatoren met een elektromotor met een geïntegreerde frequentieregeling.
 

Een S-vent EMC centrifugaal ventilator

De EMC centrifugaal ventilatoren die wij leveren zijn van het gerenommeerde merk S-vent. Om het geluidsniveau van de ventilator laag te kunnen houden dient de EMC ventilator op een specifieke manier opgehangen te worden. De wijze van ophangen wordt de wiegophanging genoemd. De ventilator wordt aan beide as einden in rubber opgehangen. De uit de EMC centrifugaal ventilator afkomstige trillingen kunnen zo niet doorgegeven worden, wat een trillingsvrije werking garandeert.
 
De EMD centrifugaal ventilator is te besturen via een ingebouwde frequentieregelbare motor, standaard wikkelklasse F, IP54. Deze is aan te regelen via temperatuurregeling of elektronische regeling. U kunt in totaal tot aan 10 EMC centrifugaal ventilatoren tegelijkertijd mee aansturen.
 

Over Beveja

Voor een EMC centrigufaal ventilator bent u bij Beveja aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling systemen weten we precies waar we mee bezig zijn. Ons bedrijf heeft een echte naam opgebouwd binnen onze branche. Als totaalleverancier kunnen we u alles vertellen over diverse soorten ventilatoren en andere systemen voor luchtbehandeling. Wij adviseren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.
 
Door te kiezen voor Beveja geniet u van allerlei voordelen, zoals:

  • Een ruim assortiment, met onder meer AC centrifugaal ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur;
  • Scherpe prijzen;
  • Hoge kwaliteit;
  • Snelle leveringen;
  • Veel ervaring;
  • De juiste kennis en expertise omtrent ventilatoren en luchtbehandeling;

 

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar een EMC centrifugaal ventilator? Beveja kan u deze leveren. Vraagt u gerust een geheel vrijblijvende offerte bij ons aan of neem contact op om verder te informeren. Contact opnemen kan per telefoon, e-mail of het contactformulier.Schrijf u in voor onze nieuwsbrief