Uw Specialist

in ventilatoren
en luchtbehandelingen

Ventilatoren inbouw: MES is de maat

 

Voor inbouw ventilatoren gaat u naar Beveja, de totaalleverancier op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling. Wij leveren inbouw ventilatoren van MES. Het gerenommeerde MES biedt een zeer modern en efficiënt gestuurd productieproces. In een uitgebreid technisch bureau en uitstekend laboratorium vinden ontwikkelingen en testen plaats. Alle componenten worden in eigen fabriek vervaardigd en gaan van daaruit naar de afdeling eindmontage. Allereerst worden de motoren gewikkeld en gemonteerd, waarna de ventilatoren naar de elektronica afdeling gaan. Voordat de ventilatoren de fabriek verlaten gaan ze tot slot nog naar de strenge eindcontrole. Kortom: Optimale eindcontrole om zo de beste kwaliteit te garanderen en waarborgen.

 

Veruit favoriet bij een veelheid aan fabrikanten

Centrifugale ventilatoren en motorwaaier combinaties van MES zijn veruit favoriet bij fabrikanten van onder andere:

  • Huishoudelijke apparatuur
  • Afzuigkappen
  • Magnetrons
  • Luchtgordijnen
  • Woonhuis ventilatie-units

 

Orders voor producten van MES beginnen bij minimaal 64 stuks. Uit voorraad kunnen wij u per stuk echter wel deze centrifugale ventilatoren leveren:

  • MC25-2A 250-500 m3/h
  • MC25-4B 500-800 m3/h
  • MC35-2B 800-1000 m3/h

 

De inbouwventilatoren zijn dubbel aanzuigende direct gedreven ventilatoren en voorzien van kogellagers. De voor geperste vetsmering die op de kogellagers is aangebracht garandeert een lange levensduur van de lager. De inbouw ventilatoren dienen volgens de wielophanging opgehangen te worden, om trillingen tegen te houden en het geluidsniveau laag te houden.

 

Over Beveja

Voor een inbouwventilator van MES bent u bij Beveja aan het goede adres. Ons bedrijf gaat al meer dan 30 jaar mee. Sinds die tijd hebben we veel geleerd. Inmiddels zijn we rijk aan kennis en ervaring en kunnen we u alles vertellen omtrent verschillende soorten ventilatoren en andere luchtbehandeling systemen. We zijn dan inmiddels ook een bekende naam binnen onze branche. Als totaalleverancier kunnen we u alle producten op het gebied van ventilatoren en luchtbehandeling leveren.
 
Wij beschikken over een ruim assortiment, met producten van hoge kwaliteit die we aanbieden tegen de scherpste prijzen. Zo kunnen we u onder meer MES inbouwventilatoren, AC of EMC centrifugaal ventilatoren, luchtbehandelingskasten, dakventilatoren, roosters, spiromaterialen en regelapparatuur. We garanderen altijd snelle leveringen

 

Een offerte aanvragen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor een van onze MES inbouwventilatoren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook kunnen wij u vrijblijvend verder informeren. Contact opnemen kan door te bellen, te e-mailen of het contactformulier in te vullen.
 

 Schrijf u in voor onze nieuwsbrief